Mornar se ne šali, u Baru još jedno sjajno pojačanje

Igrač s euroligaškim iskustvom potpisao za Mornar

Mornar se ne šali, u Baru još jedno sjajno pojačanje

Iako su ostali bez planiranog nastupa u Eurocupu u Baru ne misle stati s pojačanjima.

U Bar je sletilo još jedno veliko pojačanje.

Kenny Gabriel, 31-godišnji krilni centar u narednoj sezoni igrat će za Mornar. Radi se o igraču fantastičnih fizikalija poznatom po super-atraktivnim zakucavanjima, ali i igraču koji je svojim sjajnim igrama zaslužio da od 2016-2018 godine bude članom velikog Panathinaikosa. 

Iz Grčke je prešao u turski Turk Telekom, a zadnju sezonu proveo je u američkoj G-League u timu College Park Skyhawksa. Ovim potpisom Mornar je pokazao da u Baru ne posustaju unatoč tome što su bili razočarani jer nisu uvršteni u ždrijeb Eurocupa. Ova momčad će s košarkašima koji su dosad potpisali za Pavičevićevu momčad biti veliki izazov za svakoga, bilo u gostima, bilo kod kuće. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije