KK Promo počeo sa treninzima

Sa novim trenerom Ahmetom Pašalićem

KK Promo počeo sa treninzima

S. Mlaćo, foto: A. Balić

Novi trener KK Promo, Ahmet Pašalić, u petak 5. januara održao je prvi trening u svom novom klubu.

Za razliku od prve polusezone u ekipi sigurno neće biti Radana i Japalaka koji su prethodno već našli nove angažmane, a do kraja prvenstvene pauze konačno će se znati hoće li još neko napustiti tim i ko će biti angažiran kao pojačanje.

U svakom slučaju, okosnicu ekipe činit će izdanci domaće škole košarke: Kurić, Vinčević, Alkić, Čaluk, Hodžić, zajedno s juniorima, koji se polako priključuju prvom timu, a u klubu ostaje i dvojac iz Viteza, Križanović i Blaškan. Njih dvojica, obzirom da Vitez nije daleko, mogu prisustvovati dovoljnom broju treninga, što je osnovni uslov koji je postavio novi trener Pašalić.

"KK Promo se iskreno zahvaljuje Radanu i Japalaku za sve pružene partije i lijepe trenutke koje su priredili brojnoj donjovakufskoj publici sa željom da ostvare što veći uspjeh u novim klubovima", istakli su iz KK Promo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi