Klipa: Možemo u sredinu tabele

Igokea danas počela pripreme za narednu sezonu

Klipa: Možemo u sredinu tabele

Košarkaši Igokee iz Aleksandrovca danas su počeli pripreme za premijernu sezonu u Jadranskoj NLB ligi. Prvog dana su igrači Igokee odradili ljekarski pregled, te odradili prvi trening pod vodstvom novog trenera Slobodana Klipe.

Bivši trener FMP-a i selektor mlade reprezentacije Srbije bio je zadovoljan viđenim na prvom treningu, a posebno je pohvalio organizaciju kluba koji ima velike ambicije u narednoj sezoni.

"Ja sam već u nekoliko navrata rekao da je Igokea uz FMP, u kojem sam radio, možda i najorganizovaniji klub u regionu. Imamo sjajne uslove za rad, imamo sjajnu infrastrukturu i prvi dIo priprema obavićemo u Aleksandrovcu", rekao je novi trener Igosa nakon odrađenog prvog treninga.

Klub iz Aleksandrovca je u prelaznom roku u svoje redove doveo nekoliko zaista sjajnih igrača. Stigli su američki bek Lance Harris iz Kolossosa, zatim Žarko Rakočević, Čedomir Vitkovac, Stefan Nađfeji, Mladen Pantić, Milan Dozet i Branko Mirković, dok su ugovore s klubom produžili Bojan Đurica, Marko Đerasimović i Marko Đurković.

"Na prvom sastanku sa Upravom koji sam imao cilj je bio opstanak u ligi. Međutim kako smo odradili prelazni rok i  kakve smo igrače doveli mislim da je realan cilj sredina tabele", podigao je letvicu očekivanja pred narednu sezonu Slobodan Klipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.