Klipa: Ne smijemo potcijeniti Borac

Uoči derbija Lige 6

Klipa: Ne smijemo potcijeniti Borac

Adnan Beganović

U okviru 4. kola košarkaške Lige 6 vodeća Igokea na svom parketu će dočekati banjalučki Borac, a trener Igosa, Slobodan Klipa, iako je njegova momčad apsolutni favorit, poziva na oprez.

Naime, Klipa je svjestan da u ovom trenutku ima bolju momčad od svog kolege Drage Karalića, ali u isto vrijeme zna da svako opuštanje njegove izabranike može skupo koštati.

"Borac igra dobro ove sezone. Ovo je derbi, više od igre i očekujem tešku utakmicu. Ne smijemo potcijeniti  ekipu Borca, koja je dobro pojačana. Borac će sigurno doći motivisan i važno je da i mi u utakmicu uđemo borbeno i da materijalizujemo individualni kvalitet", rekao je Slobodan Klipa, trener Igokee.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.