Klipa: Uz podršku navijača do pobjede

Igokea sutra dočekuje Cedevitu

Klipa: Uz podršku navijača do pobjede

Edmir Škorić

Igokea će sutra, u okviru 13. kola NLB lige, ugostiti Cedevitu koja je u samom vrhu tabele, no trener našeg predstavnika Slobodan Klipa vjeruje da njegovi igrači mogu pobijediti svakoga, pa samim tim i goste iz Zagreba.

Cedevita dolazi kao favorit u Laktaše, no Igokea je na svom parketu ranije već dobivala Cibonu, Hemofarm i Zadar. Sada su očekivanja da će "pasti" i Cedevita.

"Ekipa Cedevite zaslužuje naš respekt i smatram da su trenutno najbolji tim u Hrvatskoj. Na svim pozicijama imaju dosta kvalitetnih rješenja, dok im je plejmeker jedna od najboljih igrača u ligi. Svoju snagu pokazali su i u Eurokupu gdje su se plasirali u TOP 16 fazu takmičenja", kazao je Klipa, dodavši:

"Naše partije u posljednjim kolima daleko su bolje od onih koje smo pružali na startu lige. Verujem da ova ekipa može da pobijedi bilo koga pogotovo na domaćem terenu gdje imamo dobru podršku naših navijača, koji uvijek daju dodatni motiv".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.