Knežević: Mogli smo pobijediti uprkos lošem suđenju

Nakon poraza u Mejdanu

Knežević: Mogli smo pobijediti uprkos lošem suđenju

M. Maksimović

Pobjeda nad Leotarom u prvom kolu nije dobila potvrdu sedam dana kasnije, kada su košarkaši Zrinjskog pali u tuzlanskom Mejdanu. 

Bolja s pet koševa razlike bila je ekipa Slobode. Mostarci su nakon meča imali zamjerki na suđenje, iako je u kratkom razgovoru za naš portal Draško Knežević priznao da bi i bez sudijske nepravde, Zrinjski vjerovatno izgubio uz igru koja je prikazana.

“Izgubili smo zbog lošeg šuta za tri poena. Ruku na srce tokom posljednjih pet minuta meča suđenje je bilo loše po nas, ali smo mogli pobijediti i uz sve to da smo bili na željenom nivou”, rekao je Knežević.

U narednom kolu Zrinjski je domaćin Bošnjaku.

“Nadamo se dobroj igri. Polako podižemo formu i ja sam uvjeren da ćemo pobijediti”, dodao je Knežević.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

U tim će se nakon povrede zgloba na predstojećem susretu vratiti Ali Demić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi