Knicksi izgubili strpljenje: Fizdale dobio otkaz
Foto: EPA

Nakon loših rezultata

Knicksi izgubili strpljenje: Fizdale dobio otkaz

New York Knicksi su u potrazi za novim trenerom, prenose američki mediji.

Sinoćnji uvjerljiv poraz u Madison Square Gardenu od Denvera (129-92) koštao je Davida Fizdalea, kojem je, prema nezvaničnim informacijama, uručen otkaz.

Informacija je to koju je plasirao svima dobro poznati Adrian Wojnarowski, a uz Fizdalea je otkaz dobio i njegov pomoćnik u njuorškom timu Keith Smart.

Ovakav scenarij dao se naslutiti s obzirom da New York Knicksi u posljednje vrijeme igraju jako loše. Trenutno su na omjeru 4/18, što je daleko od onoga čemu su se nadali ljudi u klubu, koji su na koncu izgubili strpljenje.

U ovom trenutku još nije poznato ko će naslijediti Fizdalea, a vrijeme će pokazati je li problem bio u njemu ili u New York Knicksima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi