Netsima derbi protiv Knicksa, Musa solidan

Bh. košarkaš zabio pet poena

Netsima derbi protiv Knicksa, Musa solidan

A. Čaušević

Brooklyn Netsi su pobijedili New York Knickse rezultatom 101:103 uz solidnu partiju Džanana Muse.

Netsi su već u prvoj četvrtini uspjeli povesti 14 razlike, ali su se domaći vratili u meč pa je gledana neizvjesna završnica.

Susret je riješen u posljednjim sekundama kada je Joe Harris pogodio slobodna bacanja za 99:103, da bi Julis Randle samo ublažio poraz za konačnih 101:103.

Goste je do pobjede predvodio Spencer Dinwiddie sa 30 poena, a kod domaćih se istakao Marcus Morris sa 26 poena.

Musa je na parketu proveo više od 21 minut uz solidnu predstavu. Uspio je postići pet poena, te je ostavio po tri skoka i jednu asistenciju.

Promo

Top Komentari

Nikoizniceg
21 poen u 4 tekme, samo lagano! Za cetiri tekme imat ce i musa 30 ili 40 poena... ukupno
3 0
AdoWien
Dzanan nema straha niti treme to se ponajbolje vidi kada sutira kod neizvjesnog rezultata sa te daljine. Ono sto mu treba je vise orudja jer za sad ima prodor i trojke, treba mu jos misicne mase jos atletike jos bolja igra odbrane i nastavak agresivnog i energicnog pristupa igri. Ne moze svako biti Luka Doncic ali i ne moze svako igrati za bilo koji tim u NBA a kamoli Bruklin. Musa samo mora u kontinuitetu raditi i ako ne bude povreda bice on super NBA igrac.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi