Knicksi srušili Sunse, Kanter stao na 20

NBA liga

Knicksi srušili Sunse, Kanter stao na 20

Eldar Ganibegović

Posljednja utakmica večeri je bila ona između New York Knicksa i Phoenix Sunsa, a do pobjede su došli Knicksi sa 107:85, zahvaljujući sjajnog partiji Enesa Kantera.

Osim turskog centra, koji je utakmicu završio sa 20 poena i deset skokova, odlično je igrao i Kristaps Porzingis sa 19 poena, dok je Hardaway JR zabio 15. TJ Warren je na drugoj strani imao 20 poena, a Devin Booker je meč završio sa 12 poena, pošto je u trećoj četvrtini isključen sa utakmice jer je gurnuo Kantera.

U prvoj dionici je igrala samo jedna ekipa, a to su bili Knicski, koji su tada imali deset poena prednosti. No, Sunsi su u nastavku pokazali da se neće tek tako predati, pa su uspjeli smanjiti zaostatak na četiri poena.

Nakon odmora Porzingis i društvo prebacuju u brzinu više, te najprije tokom treće četvrtine dolaze do +14, a u posljednjoj dionici u potpunosti razbijaju Sunse i dolaze do zasluženog slavlja.

Top Komentari

Mafalda Genovese
Zaraditi novac online nije više san. Zaradite do 8 k USD mjesečno. Nema potrebe za prethodnim iskustvom. Lakoo je i user friendly sustav. Za detaljne informacije provjerite sljedeću vezu... ▬▬▬▬▬ ➥➥➥➥ w­w­w.­T­r­g­o­v­i­n­a­9­.C­o­m
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi