Ko je ukleo Clipperse? Rivers ostao i bez Griffina

Veliki problemi za ekipu iz Los Angelesa

Ko je ukleo Clipperse? Rivers ostao i bez Griffina

Nakon što su nešto ranije zbog povreda ostali bez Danila Gallinarija, Patricka Beverleyja i Miloša Teodosića, Los Angeles Clippersi će se u narednom periodu morati snaći i bez najveće zvijezde, Blakea Griffina.

Griffin je tokom utakmice protiv Lakersa, odigrane u ponedjeljak, povrijedio koljeno, a sada je poznato da se radi istegnuću ligemenata koljena, te da sjajnom krilnom centru Clippersa predstoji višemjesečna pauza.

Glavni "krivac" za Griffinovu povredu je Austin Rivers koji je pokušavajući da dođe do lopte slučajno natrčao na saigrača i "priklještio" mu nogu.

Trener Clippersa Doc Rivers nakon utakmice nije mogao dati previše informacija o Griffinovoj povredi, te je samo istakao "da ne izgleda dobro".

Ipak, sada su pristigle informacije da će Griffinov oporavak trajati najmanje dva mjeseca, što je sigurno veliki udarac za Clipperse.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi