Kobe Bryant bi mogao završiti karijeru na kraju sezone

Odlazi li Crna mamba?

Kobe Bryant bi mogao završiti karijeru na kraju sezone

Najbolji košarkaš u posljednjih deset godina na svijetu Kobe Bryant mogao bi na kraju sezone završiti karijeru. 

Bryant je nakon pobjede njegovih Lakersa nad Sacramentom 103:98, američkim medijima rekao da će dobro razmisliti šta će uraditi na kraju sezone. Bryant je u NBA ligi od 1996. godine, a sinoć je na susretu sa Sacramentom došao do vrijednog jubileja. Kobe je na vječnoj listi prestigao Wilta Chamberlaina i došao do četvrte pozicije. 

 

"Razgovarat ću o svemu sa porodicom. U posljednjih nekoliko godina se mnogo žrtvujem. Obaveze koje imam u klubu zahtjevaju mnogo odricanja. Želim da provodim vrijeme sa porodicom, ženom i djecom. Kakvu god odluku da donesem na kraju sezone nadam se da će me ljudi razumjeti," rekao je Bryant. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.