10

Komentari (10)

Kmet
fare234
Jel realno da si toliki retard?
realno_govoreci
Niti Kobe ima koristi od ovoga,niti porodica ,niti bilo ko drugi osim Gasola koji ce se provući malo kroz medije i to je to.
Hakkinen
Mislio sam da si pametniji drug.
realno_govoreci
Ma nije bitno niti tvoje niti moje misljenje ali svakako pravo na njega imamo ;) Nek je neko u krivu ko smatra da ovo nikakve veze ima sa životom i bilo čim drugim.Ubije se hiljade dnevno u cijelom svijetu što kroz rat te kroz drugo i šuti se niti se čak i spomene ali to nije bitno,bitno je biti inn pa plakati za nekih sa kojim nemamo dodirne tačke u zivotu i lafo razumiti i smatrati bitnim ove i slične poteze .
Turgut2
Dobro ali za njega u njegovoj sferi zivota mozda ima smisla Neyse sve najbolje
stakleni
Hajde ne rise, nije uopšte čudno to što neko svom djetetu da neko ime koje će biti kao uspomena na nekog prijatelja, idola ili slično, pogotovo ako je ta osoba poginula u tragičnoj nesreći. Bem ti cinizam.
realno_govoreci
U današnjem vremenu nije ni cudno uzimati koke ni spida itd. Mnogo toga nije cudno pogotovo da nam Ameri pricaju o pravima ljudskim a u njihovoj drzavi rasizam na nivou,i pored toga mnogi to smatraju da nije cudno. Nije poenta o tome Jel cudno ili ne,prvo shvati poento onoga sta je neko zelio reci pa komentarisi.Kazem da niko nikakve koristi od ovoga nema osim Gasola koji ce se provući kroz medije i to je to a ne Jel dobro ili cudno itd.
roki-rokic
Koja si budaleti.a boze sacuvaj.
LOLLOL
E moja debilcino jos se pravis pametan. Gledaj u kakve si ti nebuloze usao u svemu zbog gesta prijatelja za prijatelja. Klasicni imbecil
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.