Kobe Bryant se vraća košarci

Ne, nije šala

Kobe Bryant se vraća košarci

Edmir Škorić

Kako javljaju američki mediji, Kobe Bryant će učestvovati u košarci 3 na 3 koju je prošle godine pokrenuo reper Ice Cube.

Cube je veliki Bryantov prijatelj i legendarni i umirovljeni košarkaš Los Angeles Lakersa spreman je da zaigra košarku 3 na 3 u okviru basketaške BIG3 lige.

Bryant je jedan od najboljih igrača svih vremena, a karijeru je okončao 2016. godine. Neće se vraćati na NBA parkete kako je prethodno najavio njegov prijatelj Shaquille O'Neal, ali svakkao će biti opet u košarci.

Što se tiče spomenute BIG3 lige, radi se o uličnoj košarci u kojoj će nastupati bivši košarkaši asvi.

Ice Cube uz Kobea želi i Tima Duncana, Kevina Garnetta i Paula Piercea, ali vidjet ćemo koliko su oni zainteresovani da zaigraju ovu ligu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi