Kobe Bryant više neće tweetati tokom utakmica

Nakon što je privukao veliku pažnju na sebe

Kobe Bryant više neće tweetati tokom utakmica

Los Angeles Lakersi su doživjeli poraz u prvom susretu doigravanja od uvijek odličnih San Anotnio Spursa. 

Veterani Mamuza došli su do očekivanog trijumfa, a tokom susreta Kobe Bryant koji zbog najteže povrede u karijeri ne može pomoći svojoj ekipi tweetao je o igri svoje ekipe. 

 

"Vidim da je moje tweetanje tokom utakmice privuklo pažnje kao i sama utakmica. Nije mi to bila namjera. Neću više tweetati tokom utakmica. Fokus treba da bude na timu," rekao je Bryant. 

 

Bryant je bio strašno nesretan jer nije mogao biti uz ekipu. "Nema ništa gore nego gledati braću kako se pate, a da ne možeš ništa uraditi. Užasno je što bar ne mogu biti sa njima," napisao je Bryant. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.