Kobe je najbolji za Božić

Drži rekord po broju poena

Kobe je najbolji za Božić

NBA liga uvijek za božićne praznike donosi mnogo zanimljivih mečeva, a tako će biti i ove godine.

Ljubitelji košarke širom svijeta i danas su u mogućnosti da gledaju najbolje košarkaše za vrijeme ovog praznika, a večeras će na parket i Kobe Bryant.

On će igrati svoj posljednji NBA susret za Božić obzirom da igra posljednju sezonu, ali će ostati upamćen kao vlasnik rekorda po broju postignutih poena za ovaj praznik.

Da Kobe voli igrati košarku 25. decembra pokazuje i podatak da je na ovaj datum postigao 383 poena i prvi je na vječnoj listi. 

Los Angeles Lakersi igraju posljednju utakmicu dana, a protivnik u velikom gradskom derbiju su im košarkaši Los Angeles Clippersa. Meč počinje u 4.30 sati iza ponoći po našem vremenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.