Kobe: Nije smak svijeta ako ne igram na All staru

Kobe o All star meču

Kobe: Nije smak svijeta ako ne igram na All staru

Kobi Bryant igra svoju oproštajnu NBA sezonu.

Jedna od najvećih zvijezda u historiji ovog sporta odlučila se oprostiti u 37 godini, a kako sada stvari stoje neće igrati na svom posljednjem All star meču.

Bryant trenutno ne stoji najbolje što se tiče glasanja i teško da će učestvovati na All star meču, što je nekada bilo nezamislivo.

Ipak, Kobe nije mnogo uzrujan zbog toga.

"Ne bi bio mak svijeta ako ne nastupim na All staru. Mislim da bi to čak mogao biti dobar odmor za mene. Ipak, podržavam tu utakmicu jer su navijači veoma važni", rekao je Kobe.

Ukoliko bi ipak nastupio na All star meču Kobeu bi to bilo 18. učestvovanje na ovom događaju čime bi izjednačio rekord Kareem Abdul-Jabbara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.