3

Komentari (3)

Arnel925
Za kakvu ljudi glupost placaju pare boze dragi. Covjek je preselio i pustite ga na miru. Ovo neko pravi samo da zaradi. Zamisli da placas pare da ides na neciju sahranu, ode svijet u 3 PM
DadiG
Prvo, da nema karata bio bi haos na ulasku u dvoranu. Čudi me da nisu ovo organizovali na nekom stadionu koji prima 100,000 ljudi. Valjda zbog simbolike što je igrao u ovoj dvorani. Drugo, nije ovo sahrana nego komemoracija. Treće, sav prihod ide u humanitarne svrhe. Vjerovatno veliki dio familijama ovih ostalih što su poginuli.
Arnel925
Sta imas ti praviti komemoraciju. Covjek je mrtav. Sahrana i gotovo svi cemo istim putem. Ljude uzdizu kao da su bogovi. Mjesec dana se prave komemoracije i slicno. A to gdje ce pare ici, sigurno nece za humanitarne svrhe. Nego za organizatore niko ne radi dzaba.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.