Kompletirati sezonu na najljepši način
Potvrditi odličnu sezonu: Ivan Grgat i Josip Naletilić

Konferencija za novinare ususret 3. finalne utakmice

Kompletirati sezonu na najljepši način

Na jučer održanoj konferenciji za novinare u prostorijama kluba HKK Široki TT Kabeli pored predsjednika Sutona i trenera Velića, prisutnima su se obratili i igrači Ivan Grgat i Josip Naletilić, te predstavnici navijačke skupine Škripari.

„Mislim da smo mi igrači svi svjesni što je ovo i da naslovnom možemo kompletirati ovu sezonu na najljepši način. Ovo je bila stvarno odlična sezona, i u NLB ligi, i u BiH ligi. Sutra je sve na nama, imamo vjeru u sebe jer smo kvalitetniji.“, rekao je Ivan Grgat.

Mladi playmaker s Pecare, Josip Naletilić se samo zahvalio svima na pruženoj prilici u ime svih mladih igrača, jer kako kaže ostali su dovoljno rekli o utakmici i on nema što nadodati na tu temu.

„Ja bih se ovim putem zahvalio Upravi, treneru Veliću i stručnom stožeru u ime svih mladih igrača na pruženoj prilici. Mnogi uopće ne znaju koliko za nas znači da igramo, da dobijemo minutažu, a nama je to veliko.“, rekao je Naletilić.

Pored dvojice igrača, prisutnima su se obratili i navijači Širokog Brijega, popularni Škripari, koji su istakli da njihova podrška neće izostati, te da se nadaju da će biti poticaj za bolju igru i na kraju naslov.

„Mi smo tu kad je najpotrebnije ili kad je najteže. Mi bi voljeli kad bi mogli svaku utakmicu biti tu i podržavati, ali mi smo mala skupina da pokrijemo i nogomet i košarku. Mi ćemo sutra dati podršku našem klubu da bi mu što više pomogli da dođe do sedmog naslova.“, rekli su predstavnici navijača Škripara.

Utakmica između Široki TT Kabela i Igokee igra se večeras sa početkom u 20:15 sati. Izravni prijenos bit će na RTRS televiziji, te na radio Široki Brijeg, BH Radio 1 i Radio Igokea. Snimku utakmice možete pogledati odmah nakon ovog susreta na BHT 1 televiziji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.