18

Komentari (18)

user1599499530
Nije problem hrvatska mene brine ova francuska ako s njima igramo u cetvrtfinalu
BogatiDijasporac
Prvo neka se potrude da dobiju Hrvatsku. Nakon toga cemo vidjeti. Nakon 20 i kusur godina igrati na EP i doci u cetvrt finale nije mala stvar.
user1599499530
Dobit cemo hrvatsku nebas tu brige gledao sam ih ispreskakat ce ih ona" gara " ko plitak potok.
Ecosport
Druže, korak po korak, prvo Hrvatska, pa onda razmišljati dalje. Francuska je jaka kao i Belgija koju smo već dobili. Tako da se sve može desiti. A biti među 8 najboljih u Evropi je ogroman rezultat. Pogotovo nakon toliko godina odsustva. I pogotovo kad pogledaš kakav je sport kod nas. Sretno djevojkama, neka se potrude zbog sebe, a nas su već oduševile.
Husrefbeg22
Naprijed BiH! Sada je prava sansa da se napravi mali iskorak u Evropi!
user1583752673
Sretno cure i hrabro. Ja sam vec zadovoljan sta ste dosad napravile
Szentharomsvag
Ekipa je dobra ali sklona oscilacijama. Stigo si minus protiv Turske a protiv Slovenije nisi mogao. Nadam se da i Lojo ne bazira taktiku na pročepiče.
user1597698961
Jones i gajic moraju i sutirati i razigravati,to je sto nemamo dorot playa nek prica ko sta hoce,danas gledajte sta je dobar plej,dojkic hrvatica,izludjivat ce nas i sutebima i proigravanjima pogotovo,,ali smo ispod kosa mislim kvalitetniji mnogo,ali vanjski sut hrvatske je bolji
Szentharomsvag
One će loptu spuštati u reket i čekat da sw muskupimo, onda će je slati Dojkićki i Periši na vanjski šut. S druge strane puštaće Jones da se ispucava, ali će ostale naše igračice zatvarati. Treba igrati čocjeka po cijelom terenu
Gvardijan
Nismo te prepoznali vrhunski " strategu"
Szentharomsvag
Ja tebe, po nicku, prepoznah, pedofilu.
Svojprisebi
One su imale sanse protiv Slovenije da upisu veliki uspjeh i sad budu u cetvrtfinalu umjesto Belgije koju su vec tukle. Vako bojim se da ce vas Hrvatice kuci poslat i ode sav historijski uspjeh di vec ode
nemozetako
Samo po sebi je i ovo uspjeh. 22 godine ne igras, dodes pobjedis 4 i 5 reprezentaciju Evrope, za 10 minuta smanjis zaostatak sa 25 na 2 poena, i boris se za top 8. Msm da je odlicno to s obzirom da 22 godine nas migdje nije bilo.
Gvardijan
Ocito da si nsvijac Hrvatske i to ti naravno ne moze i nece pokusati zabraniti ali ostani na tome.Navijaj za svoje alu pusti nas da navijamo za nase ljepotice,nase djevojke na koje smo ponosni.i.uzivamo u njihovoj igri u kojoj ostavlkaju zadnji atom snage i svoje srce na terenu.S R E T N O djevojke !!!!
user1597698961
Na pripremnim smo u zadnjoj cetvrtini drugu tekmu vodili 14rwzlike i izgubili pola kosa hahah,,samo ds ne bude onih kriza malih pa da nas rasture jednu cetvrtinu i onda ds moramo ganjati veliku razliku,,bitno je odigrwti odlicnu prvu cetvrtinu jer druga i pocetakk trece nam je stekao i protiv belgije i protiv slovenije i protiv turske,ali smo zadnje sve ijednu razvalili
emanuelmacron
bice to dobra kosarka,samo prije utakmice nek popiju lexsu i nebojtese ili ako je dozvoljeno,joint smotat.
Svojprisebi
E ta ja dobra joint majka
user1599499530
Sta ce im dzoint da daju same sebi koseve i na to sve jos da se crknu od smijeha ; )
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti