"Koš nije bio regularan, nije u redu da nam se ovo radi"

Ramljak za SportSport.ba nakon meča u Pecari

"Koš nije bio regularan, nije u redu da nam se ovo radi"

Velika prašina digla se večeras nakon meča Širokog i Zrinjskog koji su domaći košarkaši dobili sa 87:85, ali iz Zrinjskog tvrde da koš domaćih nije smio biti priznat jer je postignut nakon isteka vremena.

Nedugo nakon susreta Širokog i Zrinjskog na Pecari, susreta o kojem će se još dugo pričati, dobili smo jednog od najboljih košarkaša Zrinjskog Marka Ramljaka koji je za SportSport.ba dao svoje viđenje utakmice.

"Mislim da smo kao i u Kup utakmici na Pecari prije 2 mjeseca ušli mekano u utakmicu i pustili im rano da naprave razliku. Moram reći da smo mi i u ovaj susret ipak ušli rasterećeno jer nam ova utakmica praktički nije značila mnogo, a njima se radilo o Ligi 6. Unatoč svemu, mi smo preokrenuli ovaj susret i usudit ću se reći zasluženo pobijedili!", rekao je Ramljak, te nastavi:

"Koš Mikulića je bio izvan vremena, a osim toga napravio je i korake. Ne znam mogu li se uputiti ilakve žalbe na ovo, no mi smo ovaj susret pobijedili u regularnom vremenu, a odluke sudaca, kako ovu, tako i većinu njih tijekom susreta nije potrebno više komentirati. Nije u redu da nam se ovo radi, ako ima pravde mislim da bi se ovaj susret trebao registrirati za nas".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi