Zaboravite Kecmana: O "trici" igrača Širokog brujat će Evropa

Sa zvukom sirene ili nakon isteka vremena?

Zaboravite Kecmana: O "trici" igrača Širokog brujat će Evropa

E. Čaušević

Košarkaši Širokog u derbiju 18. kola Prvenstva BiH savladali su Zrinjski sa 87:85, a meč je odlučio koš Ivana Mikulića sa zvukom sirene.

Plemići su imali pobjedu u svojim rukama kod rezultata 85:84, ali je Široki ipak uspio da dođe do pobjede. Mikulić je postigao "tircu" s koša na koš za erupciju oduševljenja domaćih navijača i pobjedu Širokog.

Međutim, Zrinjski se žalio sudijama s tvrdnjama da koš nije bio regularan jer je isteklo vrijeme. Iako su sudije pregledale snimak odlučile su da priznaju poene, a da li je koš postignut sa zvukom sirene ili nakon isteka vremena procijenite sami.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi