Košarkaš Crvene zvezde se pohvalio na instagramu

Majstorija Kinseya protiv Unicaje

Košarkaš Crvene zvezde se pohvalio na instagramu

D. Vejo

Košarkaši Crvene zvezde su u okviru top 16 faze Eurolige kao gosti, savladali ekipu Unicaje rezultatom 72:78. Iako ne najbolje izdanje, Tarence Kinsey ponovo je na sebi svojstven način obilježio meč. 

Odmah na startu meča Kinsey je pokazao svoj kvalitet. On je sjajnim potezom izlomio protivničkog igrača Jacksona te pogodio sa poludistance.

Čim je meč završio, potez je objavio na svom instagram profilu, a u komentar videa je stavio "Dok učiš ovu igru, poteze kupiš od najboljih", te je postavio oznaku #Kobe kao asocijaciju na jednog od najboljih košarkaša danjašnjice, Kobe Bryanta.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu...

Potražite više informacija na temu Euroleague:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi