Košarkaš Portlanda doživio tešku povredu, a prvi se oglasio Jusuf Nurkić

Samo je nastao muk u dvorani

Košarkaš Portlanda doživio tešku povredu, a prvi se oglasio Jusuf Nurkić

E. Čaušević

Košarkaši LA Lakersa sinoć su u gostima pobijedili Portland Trail Blazerse sa 136:113.

LeBron James i Anthony Davis ponovo su vodili Lakerse do nove pobjede, a sada ovaj tim ima omjer 20-3. No, meč u Portlandu obilježila je povreda košarkaša domaćeg tima Rodneyja Hooda.

Hood se povrijedio nakon samo devet minuta igre i s bolnom grimasom je napustio parket. On nije bio u kontaktu s košarkašem Lakersa, a do povrede je došlo nakon što je nezgodno doskočio.

Iz Portlanda su saopštili tužne vijesti jer se nakon detaljnih pregleda ispostavilo da je pokidao Ahilovu tetivu lijeve noge. Njega sada sigurno očekuje duga pauza, a košarkaš Portlanda dobio je veliku podršku na društvenim mrežama iz cijele NBA lige.

Među prvima se oglasio bh. košarkaš Jusuf Nurkić koji se također oporavlja od teške povrede. Nurkić je samo kratko poručio "Volim te brate".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi