Košarkaši Barce sutra na liječničkim pregledima, za koji dan i na treninzima

Pešićev tim počinje pripreme za nastavak sezone

Košarkaši Barce sutra na liječničkim pregledima, za koji dan i na treninzima

Košarkaši Barcelone od sutra će krenuti na liječničke preglede koji će sadržavati i obavezne testove na koronavirus.

Ukoliko sve bude u redu s njihovim nalazima jedna od najskupljih ekipa Europe ovih će dana krenuti s individualnim a potom, u skladu s propisanim pravilima i timskim treninzima. 

Pregledi će se održavati po unaprijed propisanom protokolu određenim zdravstvenim zakonima Španjolske. U ovoj zemlji bi se aktualno prvenstvo trebalo nastaviti sredinom juna a u završnici će sudjelovati 12 najbolje rangiranih ekipa gledajući poredak kakav je bio do izbijanja pandemije koronavirusa.

Još se ne zna koji će grad ugostiti završni turnir a najveći favorit je upravo Barcelona dok su kandidature podnijeli još Gran Canaria i Andorra. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi