6

Komentari (6)

hake
Mamu vam raspalu, pa kako uvijek uspijete zaposliti i angažovati propalitete koji ne znaju da namaknu novac u kasu saveza? Pizda vam materina smrdljiva. Treba vas zapalit. Samo prosite, ne dao Bog da nađete sponzore i normalno namaknete novac. A sponzori ne žele klošare i mafijaše sponzorisat.
user1644923168
Ovaj savez uvijek prosi... do kad vise
Kladionicar_iz_mira
****m ti drzavu vise vazda isto... Ali glupom narodu bitno kako se ko zove, izborni zakon iostale budalastine...
Ovo je bas cudno? Do neki dan sve bilo super...istjeras ljude koji su se srcem borili za drzavu i trudili da to funkcionise....i sad,odjednom savezu treba pomoc? Tuzno i zalosno...
sslazio
Kad sam ovaj sljam iz saveza ode, treba nesto ocekivati. Do tad bojkot reprezentacije i nadam se da se niko nece odazvati na naredne utakmice.
FahroKonjHodzic
ugasite organizaciju kokuzi nemate ni za ciste gace fala na 600 lajkova fahro
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.