Kraj serije ili majstorica na Pecari?

Četvrta utakmica finalne serije za košarkaškog prvaka BiH

Kraj serije ili majstorica na Pecari?

Večeras je na rasporedu četvrta utakmica finalne serije za košarkaškog prvaka BiH u kojoj će  momčad Igokee dočekati aktualne prvake, ekipu Širokog WWin.

Posljednji susret odigran je u nedjelju u Širokom Brijegu i u jednoj zanimljivoj, napetoj i neizvjesnoj utakmici slavio je Široki rezultatom 97:89 i tako ponovno poveo u seriji.

Momčad s Pecare je u drugoj utakmici poražena na istom gostovanju i sigurno da će ovog puta igrači Ivana Velića ući u utakmicu sigurnije i odvažnije nego tada.

„Ne volim kad igrači u susret uđu i podsvjesno očekuju lagan posao. Nadam se da će biti još jedna egal i zanimljiva utakmica jer volim takve i jedva čekamo da počne. Moramo promijeniti neke stvari u igri ali idemo riješiti seriju.“, rekao je trener Širokog Ivan Velić.

Širokobriježani će biti oslabljeni u ovoj utakmici jer zbog ozljede zgloba neće nastupiti Boris Barać. Josip Bilinovac ima problema sa rukom, a i Jakov Vladović ima sitnih problema s ozljedom, međutim, njih dvojica bi trebali biti na raspolaganju Veliću.

Susret u Laktašima je na rasporedu večeras s početkom u 20:15 sati uz izravan prijenos na BHT1 televiziji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.