Krajinić novi član OKK Sloboda

Tuzlaci se pojačali

Krajinić novi član OKK Sloboda

E. Dindić

Tuzlanski košarkaši završili su svoju sezonu u polufinalu prvenstva Bosne i Hercegovine.

Međutim, trener Velimir Gašić zajedno sa svojim saradnicima, čitavo ljeto radi u Mejdanu sa mlađim košarkašima i trenira se uprkos velikim vrućinama.

Naime, mnogo mladih košarkaša prodefilovalo je Mejdanom u proteklih par dana, ali jedan je posebno zapao za oko iskusnom oku trenera Velimira Gašića.

Emir Krajinić 2002. godište, visok 207 cm, stigao je u Mejdan na preporuku bivšeg reprezentativca Turske Asima Parsa i oduševio sve prisutne već na prvom treningu.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Tuzlaci su mu odmah ponudili ugovor koji će potpisati u toku iduće sedmice. Krajinić je tako postao i zvanično prvo pojačanje Tuzlaka za iduću sezonu, a ovim potezom svakako je uprava Tuzlaka pokazala da misli na budućnost kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi