Krajnović: Dynamic je jako dobar tim, ali naš cilj je pobjeda
Foto: Gasper Papez (Helios Suns)

Široki dočekuje Dynamic iz Beograda

Krajnović: Dynamic je jako dobar tim, ali naš cilj je pobjeda

Košarkaši Širokog u sklopu 3. kola regionalne ABA 2 lige ugostit će Dynamic.

Za aktuelne prvake BiH to će ujedno biti i prva domaća utakmica u ovom regionalnom takmičenju, a pred sutrašnji meč u taboru Širokog vlada optimizam, iako su svi svjesni kvalitete Dynamica.

"Po meni je Dynamic favorit za final four ABA 2 lige, jako su dobra momčad. Međutim, mi igramo domaću utakmicu na Pecari i napraviti ćemo sve da pobijedimo i tako razveselimo naše navijače koje ovim putem pozivam da dođu u što većemu broju", kazao je trener Krunoslav Krajnović.

Svoja očekivanja je iznio i igrač Mateo Čolak.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Nakon gostujuće pobjede u Rogaški u dobrom smo ritmu. Dobro smo trenirali i pripremili smo se za Dynamic. Vjerujem da ćemo uz podršku vjernih navijača uspjeti ostvariti prvu domaću pobjedu.“

Meč se, podsjetimo, igra sutra na Pecari s početkom u 19:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi