Kralj brutalno zakucao preko Bjelice, pa poručio: Željeli ste da vidite mrtvo tijelo?

James nakon strašnog kucanja

Kralj brutalno zakucao preko Bjelice, pa poručio: Željeli ste da vidite mrtvo tijelo?

M. Šljivak

LeBron James sinoć je odveo LA Lakerse do pobjede nad Sacramento Kingsima.

Odradio je Kralj još jednu fantastičnu partiju, a napravio je i potez večeri brutalnim kucanjem preko reprezentativca Srbije Nemanje Bjelice.

Nakon ovog monstruoznog zakucavanja LeBron se javio i na Instagramu sa porukom.

"Željeli ste da vidite mrtvo tijelo? Ni ja, zato sam ga pustio da stoji", poručio je LeBron i izazvao je erupciju oduševljenja.

Top Komentari

makelele
I ameri stvarno od niceg naprave senzacija... zakuco preko covjeka, jebte koje cudo, kao da je ozivio covjeka, postigao 2 poena i dalje se igra, nevjerovatan senzacionalizam, al nije ni cudo za naciju koja gleda i prati kečere, napumpane idiote koji glume da se bore
4 3
ratip irats
Kralj!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije