Kraljevi uvjereni u svoju ponudu

Hendrix definitivno na meti Reala

Kraljevi uvjereni u svoju ponudu

Evropski dio sezone za Real je završen.   

Iako su na samom kraju Top 16 Eurolige pobijedili Sienu 102:90 ironija je da im je ustvari trebala pobjeda od plus 23 poena i to sve zbog Bilbaa koji je slavio protiv Unicaje.

 

Ekipa se tako može početi slagati za narednu sezonu, a prvi igrač koji bi trebao pojačati Kraljeve je Richard Hendrix, koji sa mnogo uspjeha nastupa za Maccabi. Ovaj 25-godišnji košarkaš je na ljeto slobodan igrač, a čelni ljudi kluba iz Madrida dijele mišljenje kako ponudi od 3 miliona dolara za tri sezone Maccabi neće moći parirati.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

 

Richard Hendrix ove sezone u Maccabiju postiže 9,3 poena i ostvaruje 5,6 skokova po utakmici. U karijeri je bio član sveučilišta Alabama, nakon čega i nije baš igrao u Golden Stateu. Iz Warriorsa je dosta odlazio u klubove Razvojne lige, da bi evropsku karijeru započeo nastupima za Granadu.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.