Krupalija: Nadam se da će nas publika podržati

Direktor Bosne Royall pred duel protiv Igokee

Krupalija: Nadam se da će nas publika podržati

Predstojedeg vikenda počinje Liga za prvaka BiH. KK Bosna Royal Jellydočekuje aktuelnog prvaka BiH KK Igokeu. Utakmica je na rasporedu u subotu 18. marta sa početkom u 18:00 časova, a publika će imati priliku da uživa u reprizi finala Kupa BiH.

Iz kluba su saopštili novi sistem ulaznica koji je na snazi od posljednjeg kola Lige 10.

“Ulaznice za utakmice KK Bosna Royal Jelly su od zadnjeg kola isključivo GOLD sezonske ili SILVER članske kartice. Vlasnici GOLD sezonskih članskih kartica u dvoranu KSC Skenderija će moći ulaziti isključivo na za to predviđeni službeni ulaz, dok vlasnici SILVER članskih kartica ulaze na redovne ulaze u dvoranu, koji će za tu priliku biti posebno označeni.

Vlasnici SILVER članskih kartica će na prodajnom mjestu na platou Skenderije moći predati svoju karticu prodavaču, te izabrati kupovinu pojedinačne ulaznice od 5 KM ved od petka 17.03.2017. godine na prodajnom mjestu na platou Skenderije".

Već u prvom kolu Lige 6 Bosna Royall igra veliki derbi protiv Igokee, a direktor kluba Damir Krupalija se nada velikoj podršci navijača: "U finalu Kupa smo imali fantastičnu podršku, fer I sportsko navijanje, a zaista se nadam da će naši navijači doći i u subotu i pomoći nam. Naša publika je pokazala da voli Bosnu i iskreno se nadam da će nas podržati maskimalno i u Ligi 6. Mi smo napravili veliki uspjeh ove sezone ulaskom u finale Kupa BiH i osvajanjem prvog mjesta u Ligi 10 i nadam se da ćemo nastaviti pružati dobre partije“.

Susret domaće Bosne Royal Jelly i Igokee je na rasporedu u subotu sa početkom u 18:00 časova, a već u srijedu 22.03.2017. godine „Studenti“ de dočekati ekipu Kaknja u drugom kolu.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Ulaznice će se naći u prodaji od 17.03.2017. godine po cijeni od 5 KM, a iste se mogu kupiti na platou Skenderija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi