Krušlin odveo Cibonu do pobjede nad Partizanom

ABA liga, 6. kolo:

Krušlin odveo Cibonu do pobjede nad Partizanom

Midhat Šljivak

Košarkaši Cibone savladali su večeras Partizan 63:57 u susretu šestog kola ABA lige.

Nekada je ovaj duel značio i borbu za sami vrh, ali su sada druga vremena. Cibona je na kraju uspjela da slavi pobjedu u jako zanimljivom meču.

Dobro je domaći tim ušao u meč. Vodili su tijekom kompletne prve dionice, nakon koje su imali tri poena prednosti, 18:15.

Cibosi su vodili i tijekom kompletne druge četvrtine. Ipak, na odmor su otišli sa samo poenom prednosti, 29:28.

Nastavak donosi nešto bolju igru crno-bijelih. Preuzeli su vodstvo, a nakon 30 minuta igre beogradski tim je imao tri poena prednosti, 46:43.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Ipak, Cibona je dominirala u posljednjoj dionici. Ovaj dio igre je zagrebački tim dobio sa 20:11, te su na kraju stigli do pobjede nad velikim rivalom.

Filip Krušlin je vodio Cibonu sa 22 poena, dok je na drugoj strani Čedomir Vitkovac ubacio 16 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.