Osmijeh sve govori: Nurkić se priključio reprezentaciji na Vlašiću

Sada smo mnogo jači

Osmijeh sve govori: Nurkić se priključio reprezentaciji na Vlašiću

Samir Mlaćo

Jusuf Nurkić se priključio pripremama naše reprezentacije na Vlašiću.

Potvrđeno je to iz KS BiH uz fotografiju nasmijanog Nurkića.

"Jusuf Nurkić se danas priključio pripremama košarkaške reprezentacije BiH, koja će popodne (16 sati) na Vlašiću odigrati još jedan prijateljski meč protiv selekcije Obale Slonovače. Od ponedjeljka Zmajevi će trenirati u Sarajevu, a u petak odlaze na turnir olimpijskih pretkvalifikacija u Poljskoj.", stoji u objavi.

Nurkić je prethodnih dana bio u centru pažnje javnosti nakon što ga je prozvao njegov otac Hariz kojeg nije pozvao na vlastitu svadbu.

Hariz je kazao da to dovoljno govori o Jusufu, na šta je ovaj žestoko odgovorio.

O biološkom ocu nasilniku, zlostavljaču moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku cijeli život je iz vrlo ozbiljnih i realnih stvari odstranjen iz naših života.

Oglasi

O ljudskom ološu kad dodje vrijeme.

Moja porodica jesu ovi ovdje na video!", objavio je Nurkić na Facebooku.

Čini se da su emocije kod centra Portlanda proradile i da je nakon izjava svog oca bio toliko ljut da je želio sve objaviti javno.

Ubrzo nakon statusa je objavio još jednu fotografiju sa vjenčanja na kojoj se nalazi sa svojom suprugom Eminom te ostatkom porodice, naravno bez prozvanog oca Hariza.

"Svi moji", napisao je tada Nurkić uz emoji srca.

Bosanskohercegovački košarkaš se proteklog vikenda oženio u Dubrovniku sa svojom dugogodišnjom djevojkom Eminom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi