5

Komentari (5)

rabodimis
Svi koji su odbili igrat dogovoreno trebaju kazne dobit, najblaze oduzimanjem bodova u novoj sezoni a najpostenije bi bilo izbacivanje u nizi rang takmicenja.. Colan mora pokazat mu*a i natjerat ove smradove da plate ne postovanje drzavnog takmicenja.. Posteno..
Sebija
Svaka čast autoru teksta, neki dan pročitah novinar oslobođenja stavio naslov sramota u širokom brijegu široki postao prvak, tekst je isto išao u tim smjeru kao da je sam široki napravio cijelu ovu situaciju i proglasio sam sebe prvakom..žalosno..
inoxsteel
Apsurd je uopće raspravljati o tome, naravno da trebaju biti ista pravila za sve. Samoproglasavanje prvaka od strane klubova kako i kad se kome prohtje, nema veze sa zdravim mozgom. Nepoštivanje nacionalnog prvenstva se treba kazniti. Privatna Aba liga polako ali sigurno uništava domaće nacionalne lige
Farense
Di su sad Sparsi? Šta oni oni neki dan objaviše? Sramite se!
Husrefbeg22
Treba Borcu uzeti titulu prvaka u fudbalu jer su igrali pred publikom. Da ne govorim o bodovima koje su im sudije donijele. Klubovi nisu imali ravnopravan tretman, jer neki su igrali a neki ne pred publikom. Stoga je prvenstvo neregularno. Pravila su ista za sve!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.