Irvingova noć za pamćenje

Briljantna partija

Irvingova noć za pamćenje

A. Čaušević

Noć na NBA parketima obilježio je fenomenalni Kyrie Irving. 

Brooklyn Netsi su na gostovanju kod Orlando Magica slavili 108:150, a Irving je bio ubjedljivo najbolji pojedinac susreta.

Irving je stigao do rekorda karijere ubacivši čak 60 poene od kojih su osam bili šutevi za tri poena. Dodao je četiri skoka i tri asistencije.

Phoenix Sunsi nastavljaju da pokazuju zašto su kandidat za titulu. Predvođeni Daveinom Bookerom (27 poena) u gostima su pobijedili New Orelans Pelicanse 115:131.

Na preostala dva meča pobjede su slavili Miami Heat nad Detroit Pistonsima (105:98), te Memphis Grizzliesi nad Indiana Pacersima 102:105.

Top Komentari

DadiG
Kvazinovinaru, de provjeri još jednom taj rezultat Grizzlies i Pacers
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi