11

Komentari (11)

Znalac01
Kad sam prije neki dan napisao da Nurkic nije All Star igrač i da nije u top 5 centara lige,od mene ste napravili budalu i nekog ko nema pojma o košarci ...E pa djeco moja prestanite da gledate highlights i Box score,nego pogledajte utakmicu...sinoć mu je Davis ogadio košarku ...isto kao sto mu je igadio prije 2 godine jad ih je pomeo...sinoć ne da nije dobro odigrao,nego nije ga bilo ba mapi...nadam se da je ovo neka blokada u njegovoj glavi i da ce ovo prevazici,ali se bojim da je ovo njegov Maximum trenutno!!
LOLLOL
Halo imbecilu, nekad odigras dobro, nekad lose. Eto on sinoc bio los i ti si kao upravu. Davis je prvi NBA team tipa igraca i rijetko ko moze protiv njega ista tako da de se poklopi po usima i malo ohladi molim te
Zee
Nurkic je tele samo takvo.... evo vec drugu utakmicu ga nema,nigdje. Jel I to slucajno.... mozda? Daj ne prdi bogati,planinac je dostigo svoj Max,I protiv malo boljih centara like izgleda ko amater.
Znalac01
Slušaj majmune jedan....otac ti je imbicil koji te je vaspitao da tako javno pričaš i ponašaš se ,i koji je dao da imaš internet i pravo glasa..za tebe je suma i izvlačenje drva picka ti materina bezobrazna...ti se našao da nekog nazivaš imbicilom seljacino neotesana!!
Turgut2
Jos jedno slabije izdanje Nurkica cak je bjezao od lakih poena protiv manjih igraca Mora igrati kao u prvoj tekmi inace ispadaju
Vuk13
Nemoguce da je Nurk prosjecan,nemojte to pisati molim vas
Haroni
Da si bio budan i hajvan kao ja i pratio čitavu tekmu, shvatio bi šta pisac proba da kaže. Nurkićev učinak bi bio ispod prosjeka da se ne uzme u obzir činjenica da je sam vodio borbu ispod koša protiv jednog Jamesa, Davisa i Howarda i još dvije bandere. Nadodaj na to da su sudije Portlandu olako dijelile lične teško onda možeš išta bilo napravit defanzivno. Sportski pozdrav za sve prave hajvane košarke ;)
Haroni
Nije im dovoljno što imaju LBJa i ADa nego ih i sudije još moraju pogurat. Svaki dodir sude u korist Lejkersa, ljudi maltene u bonusu nakon 4 minute svake četvrtine. Strašno! Nurkič prosječan, ali mi nije jasan u nekim situacijama. Ima u 3-4 navrata čist prilaz košu za polaganje ili zakucavanje, a on maši floaterom.
Turgut2
U pravu si ali za blehezere da povijede Nurk mora barem duplo ubaciti i duplo skociti plus koju rampu da bi blejzera pobjedio u ive zadbje dvije tekme Nurk je bio nekako letargican kad se uporedi sa prvom gdje je bio agresivan i brz i nije bjezao od lakih poena
Haroni
Slažem se brate, ali tu je i umor igrao svoju ulogu. Od Hassana nemaju nikakve koristi, tako da ga nema niko zamjeniti. Ako si pratio bio je dosta agresivniji dok nije zaradio 3. ličnu polovinom druge četvrtine. Onda nije imao druge nego bit oprezan.
Vuk13
Vidim da si veliki obozavalac Nurkica,i treba biti on je nas,ali isto tako ne treba traziti izgovore nego reci kako jest,nije bio dobar sinoc,razloga je vise,i nije on kriv za poraz ali da nije briljirao nije
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.