Lakat na LeBronovom licu o kojem bruje Sjedinjene Američke Države

Murray "opalo" Jamesa

Lakat na LeBronovom licu o kojem bruje Sjedinjene Američke Države

A. Beganović

U trećem susretu finala Zapadne konferencije Denver Nuggetsi su savladali Los Angeles Lakerse (114:106) te su tako smanjili na 2:1.

Nuggetsi su većim dijelom susreta imali rezultatsku prednost i na kraju su zasluženo slavili, a meč je između ostalog obilježio i "duel" Jamala Murrayja i LeBron Jamesa.

Naime, u četvrtoj četvrtini Murray je laktom udario LeBrona zbog čega je dosuđen nesportski prekršaj 1. stepena, a iako se u američkim medijima mnogo diskutuje o tom detalju, James je pokušao smiriti strasti.

"Ne zanimaju me nesportski prekršaji 1. ili 2. stepena. Nisam želio Murrayja van igre. Volim konkurenciju. A, mislim da to nije učini namjerno", rekao je James.

Na kraju dodajmo da je James meč završio sa 30 poena, 11 asistencija i 10 skokova, dok je Murray upisao 28 poena, 12 asistencija i osam skokova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi