Na meču Lakersa i Mavericksa zaprosio djevojku, pa odmah shvatio da je to bila životna greška

Nije sve kako se čini

Na meču Lakersa i Mavericksa zaprosio djevojku, pa odmah shvatio da je to bila životna greška

E. Škorić

Sve su učestalije prosidbe na važnim sportskih događajima, pa je jedan navijač odlučio da svoju partnericu zaprosi tokom utakmice Dallas Mavericksa i Los Angeles Lakersa, koji su se sastali tokom protekle noći. Naizgled, sve savršeno, ali...

U noći s nedjelje na ponedjeljak po centralnoevropskom vremenu Los Angeles Lakersi su u gostima svladali Dallas Maverickse sa 111:108. Ova pobjeda tim je vrijednija jer su u drugoj četvrtini gosti gubili s čak 27 razlike.

Prema NBA statistici – u dosadašnjem dijelu sezone 2022./2023., među ekipama koje su gubile u utakmici s 27 koševa ili više, samo su se košarkaši Lakersa uspjeli vratiti i pobijediti. No, medijski je obuhvaćen jedan interesantan detalj sa tribina, o kojem bruji svjetska sportska javnost.

U jednoj od pauza dogodila se bizarna situacija. U jednom trenutku kamere su snimile i par domaćih navijača. Žena je držala kartonsku kutiju kako bi izrazila podršku Dallas Mavericksima, a muškarac izravno zvijezdi tima Luki Dončiću.

Odjednom se pored para pojavila maskota Dallas Mavericksa, konj po imenu Champ. U rukama je imao i kartonsku kutiju na kojoj je bio ispisan prijedlog. Muškarac - Bennett - kleknuo je ispred žene - Catherine. Ponudio joj je brak, htio je da ljubav kruniše na veličanstven način na utakmici NBA timova, ali...

Iako je žena isprva bila potpuno iznenađena i bilo je mnogo naznaka da će priča dobro završiti, nakon nekoliko sekundi prišla je partneru i počela s njim razgovarati. Nakon još nekoliko sekundi, Catherine je pobjegla, ostavivši Bennetta s prstenom i Champom.

Nije poznato šta je muškarcu njegova djevojka saopštila, no naravno postoji niz pretpostavki, ali sama njena neodlučnost izaziva mnogo sumnji da se ipak nije radilo o pravoj ljubavi.

Ili je jednostavno dama shvatila da je prerano za takav korak i da nije bila spremna. Kako god, niko ne bi želio da bude u koži muškarca koji će sasvim sigurno tražiti objašnjenje i danima biti "kao muha bez glave". Ljubav je takva - zna i da zaboli kad se najmanje ponadaš.

Mnogi smatraju da bi potez djevojke sa meča koji je sinoć odigran mogao da razuvjeri mnoge američke mladiće da ovako javno i na velikim događajima zaprose svoje ljepše polovine. Zaista, nije jednostavno prihvatiti poraz u takvim situacijama.

Top Komentari

Realno01
Kakvi su ovi muskarci kreteni.Koliko sebe ponizavaju samo.Toliki cirkus naprave i ovako ih izofiraju djevojke.Pa da li ovi mamlazi uopste razgovaraju sa djecojkama da vide da li im se udame uopste,ccc
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi