James o Davisu: Izvanredan igrač, dobro razumije igru

Djeluju nezaustavljivo

James o Davisu: Izvanredan igrač, dobro razumije igru

Adnan Beganović

Los Angeles Lakersi su u velikom finalu NBA poveli 2:0 protiv Miami Heata.

Sinoć su Lakersi slavili 124:114, a za Heat nezaustavljivi su bili James i Davis. Prvi je postigao 33 poena uz po devet skokova i asistencija, a drugi 32 poena kojima je dodao 14 skokova i jednu asistenciju.

Njihova igra oduševila je ljubitelje košarke. a Dwayne Wade je izjavio da Davis kao saigrač više odgovara Jamesu od bilo koga drugog.

Njegovu izjavu prokomentarisao je i LeBron James:

"To je kompliment za Davisa. On je izvanredan igrač, dobro razumije igru. Svjestan je i koliko je potreban našem timu. Malo priča, ali znamo da je odlučan u tome što radi, ne samo za sebe nego i za tim".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi