LeBron James: Ne postoji ništa što ne bih mogao uraditi na terenu

LeBron James: Ne postoji ništa što ne bih mogao uraditi na terenu

Adnan Beganović

Los Angeles Lakersi poveli su u velikom finalu NBA protiv Miami Heata, a iako je u poznim igračkim godinama, tokom cijelog play-offa LeBron James pruža sjajne partije.

LeBron je zapravo vođa Lakersa i sasvim sigurno će tokom finalne serije mnogo toga zavisiti od njegovog raspoloženja.

Ukoliko bude na svom nivou, Heat će teško do iznanađenja, a za američke medije LeBron je danas govorio o svojoj karijeri.

"Najbolji učitelj je životno iskustvo. Tokom karijere igrao sam protiv sjajnih igrača, ne samo u regularnom dijelu nego i doigravanju, prvom kolu, drugom, finalu konferencije i velikom finalu. Igrao sam protiv sjajnih igrača i trenera iz Kuće slavnih", rekao je LeBron pa dodao:

"Svi moji rivali pomogli su mi da dođem do tačke na kojoj sam danas. Do te mjere da nemam slabosti ni u napadu ni u odbrani. U ovoj fazi moje karijere ne postoji ništa što ne bih mogao uliniti na terenu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi