Lakersi odlučili, kraj sezone za LeBrona Jamesa

Lakersi odlučili, kraj sezone za LeBrona Jamesa

E. Škorić

Odlukom Los Angeles Lakersa, LeBron James će propustiti ostatak sezone.

Lakersi su ostali bez šansi da se domognu play-offa, što se smatra razočaravajućom sezonom s obzirom da je početkom iste stigao LeBron James.

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena nije uspio da odvede Lakerse u play-off unatoč dobrom početku sezone, a sada će ranije okončati sezonu.

Lakersima je preostalo da odigraju još šest mečeva, pa će James imati malo više odmora u odnosu na ostatak ekipe, ali i u odnosu na dobar dio ostalih zvijezda koje čeka play-off.

"Nakon konsultacija sa našim timskim ljekarima i medicinskim osobljem, odlučili smo da LeBrona držimo izvan igre do kraja sezone. Ova odluka će omogućiti da se prepone potpuno izliječe i najbolje je za budući uspjeh LeBrona i Lakersa", saopšteno je iz kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi