Opsovao Kobeja tokom slavlja na ulicama, pa dobio nezapamćene batine

Ovu noć nikad neće zaboraviti

Opsovao Kobeja tokom slavlja na ulicama, pa dobio nezapamćene batine

Midhat Šljivak

Los Angeles Lakersi proslavili su 17. titulu prvaka NBA lige.

Tim iz Grada anđela je u finalu sa 4-2 u pobjedama savladao Miami Heat, a igrači Lakersa su ovu titulu posvetili tragično stradaloj legendi Kobeju Bryantu.

Njegovo ime su navijači Lakersa uzvikivali i na ulicama tokom slavlja. Čulo se 'Kobe, Kobe' i tako je još jednom odata počast nezaboravnoj legendi.

Ipak, jedan od prisutnih na ulicama je na skanidranje Bryantu uzvratio riječima: 'Jebeš Kobea' i to se nija svidjelo navijačima Lakersa.

Oborili su ga na zemlju, isprebijali su ga pošteno, pa će drugi put dobro razmisliti hoće li psovati svetinju Los Angelesa.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Top Komentari

user1582268664
**** im Kobe mater.
2 9
karlhajncbrazzzo
Svašta, kakvi divljaci.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi