Lakersi uzvratili udarac
Kobe je postigao 41 poen

NBA doigravanje

Lakersi uzvratili udarac

Pobjedom u trećem meču finala Zapadne konferencije NBA lige Los Angeles Lakersi napravili su re-break, tačnije, vratili su prednost domaćeg parketa i trenutno protiv Denver Nuggetsa vode sa 2:1 u seriji.

U susretu koji je odigran na terenu Denvera gosti su do trijumfa došli zahvaljujući sjajnoj posljednjoj četvrtini koju su dobili sa 32:18.

Najbolji u pobjedničkom timu bio je Kobe Bryant koji je uz čak 41 poen dodao šest skokova i pet asistencija. Raspoložen je bio i Pau Gasol (20 p, 11 sk.) dok je u domaćem sasavu prvi strijelac bio Carmelo Anthony (21).

Četvrti meč finalne serije Zapadne konferencije na programu je u noći između ponedeljka i utorka u Los Angelesu, dvorani Staples Centar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije