Lamar Odom se vratio starim porocima

Ostavlja ga i Khloe Kardashian

Lamar Odom se vratio starim porocima

Američki mediji pišu da se poznati košarkaš Lamar Odom vratio svojim porocima. 

Lamar Odom se nedavno probudio iz kome nakon što je tri mjeseca proveo na aparatima za disanje, a uz njega je cijelo vrijeme bila supruga Khloe Kardashian kojoj je obećao da više neće konzumirati drogu. 

Ipak, američki mediji navode da je Odom prekršio svoje obećanje i to taman kada je počeo da se oporavlja. On je navodno iz bolnice zvao svog dilera da mu donese drogu, jer ga je uhvatila kriza. 

"Bilo je jasno da Lamar neće da se promijeni čim se probudio iz kome. Kada je nazvao dilera iz bolnice, Khloe se naljutila. Bila je to kap koja je prelila čašu za nju", otkrio je izvor. 

Khloe Kardashian zbog toga sve manje posjećuje Odoma i vratila se svojim svakodnevnim obavezama. Odlučila je da nastavi sa promocijom nove knjige za čiju naslovnu stranu se slikala gola, a navodno se vratila Jamesu Hardenu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.