Scena koja nije viđena u 'Posljednjem plesu': Nikad neće biti novi Michael Jordan...
Foto - Screenshot

Michael je još 1998. godine rekao što je imao

Scena koja nije viđena u 'Posljednjem plesu': Nikad neće biti novi Michael Jordan...

M. Šljivak

Posljednji ples, dokumentarac o životu najboljeg košarkaša svih vremena Michaelu Jordanu, izazvao je veliku pažnju.

Mnogi su ipak bili i razočarani zbog svega izrečenog u filmu, ali Jordanova karijera je prikazana u najboljem mogućem svjetlu.

Navodno je bilo i dosta izbačenih scena koje bi dale i nešto drugačiju sliku od Michaelu, a sada se pojavio i jedan snimak iz 1998. godine u kojem Jordan u intervjuu sa Stuartom Scottom tvrdi da nikad više neće biti nekog kao on.

Scott ga je pitao je li fer tražiti novog Michaela Jordana u likovima kao što su Kobe Bryant i Tim Duncan, a na to legendarni košarkaš kaže:

"Nije fer. Nikad neće biti neki novi Michael Jordan", rekao je tada Jordan i dodao je:

"Nikad neće biti ni novi Magic Johnson ili Larry Bird. Bit će Kobe Bryant, bit će Grant Hill, Anthony Hardway. Igra će pokazati ko je sljedeći", jasno je poručio Michael.

Top Komentari

Darkwood
Radi samo vako glupih članaka koje zadnje vrijeme postavljate i vrlo bizarnih naslovnica dođe mi da vas više ne pratim...
11 0
salt_city
Pa sta je covjek rekao sporno?
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi