Lance Harris pojačao Igokeu

Bh. viceprvak doveo novo pojačanje

Lance Harris pojačao Igokeu

Uprava Igokee nastavila je sa dovođenjem pojačanja za narednu sezonu. Posljednje pojačanje koje je stiglo u klub iz Aleksandrovca je američki bek Lance Harris iz grčkog Kolosossa.

Harris može igrati na pozicijama jedan i dva, a posljednje dvije sezone je nosio dres grčkog Kolosossa u kojem je imao prosjek od 14.2 poena i 1.3 asistencije po utakmici.

Amerikanac je visok 196 cm, ima 26 godina, završio je Kansas State Univerzitet na kojem je igrao četiri godine i bilježio prosječno 10.4 poena po utakmici.

Treba istaći da Harris već ima iskustvo igranja u klubovima iz bivše Jugoslavije, je je prije odlaska u Grčku jednu sezonu igrao u Pivovarnoj Laško iz Slovenije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.