Latifagić: Ostavićemo srce na parketu za pozitivan rezultat
Foto: Unastoria

Košarkaš Slobode pred susret sa Bosnom

Latifagić: Ostavićemo srce na parketu za pozitivan rezultat

Emir Dindić

U subotu u Mejdanu u okviru 14.kola Lige 10 za košarkaše sastaju se stari sportski rivali košarkaši Slobode i Bosne iz Sarajeva. Utakmice koje su uvijek imale poseban naboj privlačile publiku na tribine.

Sloboda je u prošlom kolu poražena od ekipa Sparsa u Sarajevu, dok je Bosna pobjedom nad ekipom Leotara učvrstila lidersku poziciju. 

Košarkaš Slobode Enes Latifagić za portal SportSport.ba najavio je derbi susret sa ekipom Bosne u Mejdanu. 

" Dolazi nam lider na tabeli koji ima jako dobar tim upotpunjen sa par iskusnih košarkaša, Bosna je ekipa koja je koncipirana sasvim drugačije u odnosnu na nas. Što se nas tiče, igramo u našem Mejdanu, gdje ne sumnjam da će dobrano biti popunjen. Svi košarkaši u našem timu su zdravi i svi su trenirali u punom ritmu. Ono što mogu reći u svoje ime, i u ime svojih suigrača jeste da ćemo pružiti svoj maksimum. Moramo ući skoncetrisano od prvog minuta u susret i naravno ispuniti sve trenerove zadatke koje bude postavio pred nas. Ovom prilikom pozivam navijače da dođu i budu naš šesti igrač da nam daju vjetar u leđa u susretu sa Bosnom." zaključio je Latifagić.

Utakmica između OKK Slobode i Bosne Royal Jelly igra se u subotu 4.2.2017 sa početkom u 19:30h.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi