LeBon spreman za Jordanov izazov
Aaron Rodgers ili Tom Brady, ko je bolji? Jordan vodi debatu, uključio se u raspravu i LeBron James

Zanimljiva debata

LeBon spreman za Jordanov izazov

Edmir Škorić

LeBron James je odgovorio na izazov Michaela Jordan nakon interesantne debate oko toga ko je najbolji quarterback u NFL-u, Tom Brady ili Aaron Rodgers.

Jordan je akter promotivnog videa kojim se najavljuje veliki okršaj između Pacersa i Patriotsa, a koji je zakazan za 5. novembar.

"Mnogo se ovih dana priča o tome ko je najbolji svih vremena, ko ima titule, sirov talenat, najviše odlučujućih momenata. Razumijem sve to. Teško je odlučiti. Mislim, čak su im brojevi na dresovima isti. Ali možda najbolji način da se okonča ova debata je da ih vidimo licem u lice. Gledaću pažljivo", rekao je Jordan u videu u kojem su prikazani Rodgers i Brady.

Onda je LeBron James poslao poruku putem Twittera u kojoj je aludirapo da je i on kao i Jordan noiobroj 23 i da bi mogao da prihvati da se odlučuje ko je bolji - on ili Jordan.

"Spreman sam! O, moja greška, pomislio sam da si to možda bio ti, ali nije važno, moram da se vratim svojim dnevnim obavezama", poručio je Lebron.

Top Komentari

DeroVolk
Koliko griješite majko moja.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi