LeBron i Giannis izabrali All Star timove!

Sve je spremno za spektakl u Chicagu

LeBron i Giannis izabrali All Star timove!

Kapiteni LeBron James i Giannis Antetokounmpo (igrači sa najviše glasova u svojim konferencijama) su izabrali svoje ekipe za All-Star utakmicu koja se 16. februara igra u Čikagu.

LeBron James je prvi "pick" iskoristio na svog saigrača iz Lakersa Anthonyja Davisa, dok je Greek Freek birao centra 76ersa Joela Embiida.

Nakon toga su se LeBron i Giannis nastavili smjenjivati u svojim izborima, a kada su izabrali prve petorke, prešlo se i na izbor rezervi.

Konačni rosteri su sljedeći:

Tim LeBron: LeBron James (Lakers), Anthony Davis (Lakers), Kawhi Leonard (Clippers), Luka Dončić (Mavericks), James Harden (Rockets).

Rezerve: Damian Lillard (Blazers), Ben Simmons (76ers), Nikola Jokić (Nuggets), Jayson Tatum (Celtics), Chris Paul (OKC), Russell Westbrook (Rockets), Domantas Sabonis (Pacers).

Tim Giannis: Giannis Antetokounmpo (Bucks), Joel Embiid (76ers), Pascal Siakam (Raptors), Kemba Walker (Celtics), Trae Young (Hawks).

Rezerve: Khris Middleton (Bucks), Bam Adebayo (Heat), Rudy Gobert (Jazz), Jimmy Butler (Heat), Kyle Lowry (Raptors), Brandon Ingram (Pelicans), Donovan Mitchell (Jazz).

Top Komentari

DadiG
Ispadoše starteri istok i zapad.
1 2
Zoilomas
Lebronov Tim je previse dominantan, mozda i najdominantniji tim na planeti u ovoj postavi. Pazi sta kazem, ima da im ocitaju lekciju stari svaki igrac je cista klasa.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi