Giannis, Harden, Jokić, LBJ
Foto - EPA

Fantastična noć NBA zvijezda

Giannis, Harden, Jokić, LBJ

M. Šljivak

Samo četiri utakmice u NBA ligi odigrane su protekle noći, ali smo mogli uživati u čudesnim partijama NBA zvijezda.


Milwaukee Bucksi lagano su pobijedili kao gosti New Orleans Pelicanse rezultatom 120:108, a još jednu ludu partiju imao je Giannis Antetokounmpo.

Grčka zvijer je za 33 minute na parketu ubacio 34 poena, imao je 17 skokova i šest asistencija i bio je potpuno nezaustavljiv za protivnike.

Kod Pelicanse odličan je bio Brandon Ingram sa 32 poena i sedam skokova, dok je Zion Williamson imao 20 poena i sedam skokova.

Houston Rocketsi su pobijedili Charlotte Hornetse 125:110, a tim iz Texasa je do trijumfa vodio James Harden sa 40 poena, 12 asistencija i devet skokova. Bridges je sa druge strane ubacio 20 i imao je 15 skokova.

Nikola Jokić odveo je Denver Nuggetse do pobjede nad Portland Trail Blazersima i to sa uvjerljivih 127:99.

Jokiću je falila jedna asistencija za triple-double, a meč je završio sa 29 poena, 13 skokova i devet asistencija. S druge strane Lillard je ubacio 21 poen.

LeBron James bio je nezaustavljiv za San Antonio Spurse, a Lakersi su slavili rezultatom 129:102.

LBJ je meč završio sa 36 poena, devet asistencija i sedam skokova, dok je kod Spursa DeMar DeRozan ubacio 28 koševa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi